Mega tokkelparcours in het klimbos van Brandsport

La Roche en Ardenne, 20 november 2018

Mega tokkelparcours in het klimbos van Brandsport


Midden in de Ardennen staat het veelzijdige klimbos van Brandsport. Op diverse hoogtes gaat je schoolgroep uitdagingen aan: een uitgebreid tokkelparcours, deathrides, indianenbruggen, apenbruggen, balansbalken en nog veel meer. Spannend voor alle deelnemers. Dit parcours kan je reserveren voor één of twee schoolteams. Het heeft twee specials: de Knuffelpaal en de Reuzenladder. Goed voor 2,5 à 3 uur plezier.

Knuffelpaal en Reuzenladder
Redden de leerlingen het als ze samen met knikkende knieën op de top van de Knuffelpaal staan te wiebelen? Of als ze al samenwerkend naar de top van de Reuzenladder klimmen? De grote vraag voor allemaal: waar ligt de grens?

Tokkelparcours
Slingerend van de ene naar de andere boom via de kabels van het tokkelparcours zoeven de leerlingen als Tarzan en Jane door het bos. De tokkelbanen variëren allemaal in lengte en hoogte, afgewisseld met leuke touwbruggen, geweldig om te doen!

Het klimbos is een geweldige uitdaging, wat je leerlingen ook doen! Kijk hoe hoog ze willen gaan, hoe ver ze willen springen of met hoeveel tegelijk ze op een paal gaan staan…

Voor meer informatie kijk je op www.schoolreismagazine.be/brandsport en op pagina 36 van het magazine Werkweek 2018/2019.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!