Fury van Bobbejaanland is de beste achtbaan van België

Kasterlee, 15 september 2020

 

Achtbaan Fury van Bobbejaanland is beste van België

 

Sinds vorig seizoen vliegt de eerste gondel met een razend tempo door de lucht. De nieuwe triple launch coaster ‘Fury’ is het nieuwe pronkstuk van schoolreisbestemming Bobbejaanland.

‘De lay-out van de rollercoaster is op maat gemaakt. Het hoogste punt van de baan is maar liefst 43 meter. We breken het record van snelste coaster in de Benelux met 106,6 km per uur, er zitten gigantisch veel verrassingen in het baanverloop én we pakken uit met een wereldprimeur. De schoolreisbezoekers die dat wensen kunnen de rit ook afleggen in achterwaartse kijkrichting’, zei Yves Peeters (de algemeen directeur van Bobbejaanland) tijdens de opening met enige fierheid over Fury.

Diamond ThemePark Awards
In juli werd de Diamond ThemePark Awards opnieuw uitgereikt. Naast de vakjury, bestaande uit pretparkprofessionals en fans, stemde ook het grote publiek massaal voor hun favoriete park. Het attractiepark viel daarbij stevig in de prijzen. Bobbejaanland sleept dit jaar drie awards in de wacht.
- Beste achtbaan van België met Fury.
- Zilver voor beste nieuwigheid 2019 in Europa met Fury.
- Beste evenement van België met Yesterdayland.

Triple Launch Coaster Fury krijgt goud in België en zilver in Europa
Grote winnaar in Bobbejaanland is paradepaardje Fury. ‘We zijn enorm blij met deze awards,’ aldus commercieel directeur Peggy Verelst, ‘Fury, die deel uitmaakt van een nieuwe themazone, is de grootste investering die Bobbejaanland ooit heeft gemaakt. Land of Legends en Fury werden op relatief korte tijd uit de grond gestampt. Dat het harde werk dan ook zo gesmaakt wordt door onze bezoekers, is voor ons de kers op de taart.’De hoogste en snelste triple launch coaster van de Benelux opende nog maar in juni 2019 voor het grote publiek en wordt meteen gekroond tot beste Achtbaan van België. Maar ook internationaal valt Fury meteen in de prijzen. De nieuwste aanwinst van Bobbejaanland behaalt zilver op Europees niveau in de categorie ‘Beste Nieuwigheid 2019 van Europa’.

Wilt u meer info over de plezantste schoolreis naar ’t plezantste land? Check www.schoolreismagazine.be/bobbejaanland of kijk op pagina 23 van het Nationaal Schoolreis Magazine België (2020)

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!