De klimluchtkussens staan weer klaar!

Sluis, 9 april 2019

De klimluchtkussens van Toversluis staan weer klaar!


De overdekte speelplaats van Toverluis is het hele schooljaar toegankelijk voor scholieren tot en met 12 jaar. De kids kunnen er klimmen en klauteren in het springkasteel, de elastieken toren met glijbaan maar ook op de trampolines en klimluchtkussens. Alle deze toestellen zijn uiteraard gecertificeerd en voorzien van het veiligheidsmerk. De sfeer is extra uitbundig wanneer het animatieteam aan de slag gaat. Op het podium worden er dan o.a. gezichten van kindertjes geschminkt en ze worden omgetoverd tot ridders en prinsessen. Ook aan dansjes en kleine shows ontbreekt het dan niet.

Een nieuw schoolreisseizoen staat inmiddels voor de deur en daarom staan buiten onder meer het grote luchtkussen, de skelterbaan en straks ook het peuterbad (50 cm diep) weer klaar. Kortom: heerlijk speel- en schoolreisplezier bij elk weertype!

Meer informatie over een schooluitje net over de grens van Nederland in het Zeeuws-Vlaamse landschap leest u via www.schoolreismagazine.be/toversluis. Toversluis Family Fun Parc staat op pagina 39 van het Nationaal Schoolreis Magazine België (2019).
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!