De juiste keuze voor een geslaagde schooluitstap

Apeldoorn, 9 februari 2016

Herinnert u zich nog uw eigen schoolreisjes van vroeger? Vond u het ook zo'n leuke, spannende en bijzondere ervaring? Maar nu bent u zelf leerkracht en moet u een leuke uitstap voor uw leerlingen organiseren. U zult ervaren dat de schoolreis ook voor de leerkrachten een leuke en leerzame ervaring is, niet alleen voor de kinderen. Alles draait om de voorpret, de uitstap zelf en de herinnering. Maar hoe organiseer je een geslaagde schoolreis?

Om u bij de organisatie van de uitstap te steunen biedt het Nationaal Schoolreis Magazine België, samen met deze schoolreissite, u ruime informatie over bestemmingen en zaken die aan de organisatie van de schoolreis gerelateerd zijn. Hiermee willen wij u werk uit handen nemen. Door onze ruime kennis van de schoolreiswereld, opgedaan in 25 jaar, kunnen we u de reikende hand bieden voor een geslaagde schoolreis of schoolkamp.

De schoolreiswereld is altijd in beweging. Stilstaan is funest. De aanbieders van bestemmingen werken er jaarlijks keihard aan om hun aanbod zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Dat vraagt om verbeteringen, uitbreidingen of vernieuwingen. Dat geldt voor de attractie- en themaparken, maar ook musea en outdoorbestemmingen weten steeds beter hun bezoekers te boeien. Musea doen dat met interactieve en doe-programma's. Attractie- en themaparken bieden steeds vaker educatieve programma's aan en outdoorbestemmingen bedenken originele en uitdagende programma's.

Ook in deze nieuwe editie van het Nationaal Schoolreis Magazine België vindt u weer bestaande en nieuwe leuke, educatieve en sportieve bestemmingen. Informatie over cultuureducatie ontbreekt niet in het magazine. We hopen dat u tot een juiste keuze komt die bij uw wensen voor de schooluitstap past.

We wensen u een geslaagde schoolreis toe!

(© Foto van een onvergetelijke en leerrijke klasuitstap in ZOO Antwerpen en Planckendael)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!