Bellewaerde Park presenteert 'Mundo Amazonia', een compleet nieuwe zone met drie nieuwe attracties

Ieper, 7 mei 2024


Bellewaerde Park presenteert 'Mundo Amazonia', een compleet nieuwe zone met drie nieuwe attracties


Vanaf dit schoolreisseizoen ontdekt u samen met uw klas een volledig nieuwe zone en attracties tijdens een klasuitstap naar Bellewaerde Park.

Dit nieuwste themagebied neemt uw klas mee naar een oude, verlaten mijnstad Mundo Amazonia waar de tijd is blijven stilstaan. In dit gloednieuwe parkdeel vinden de leerlingen uit uw klas vier sensationele attracties verscholen in tropische bossen met kronkelende riviertjes. Ze beleven er zelfs een wereldprimeur op de spetterende waterattractie Amazonia. Deze combineert waterpret met een doldraaiende lift en heeft uw klas en uzelf de grootste halfpipe ter wereld in petto.

Voor de kleinste scholieren of voor wie het iets rustiger wil houden, is er de Rio do Cacao ofwel de mini-boomstammetjes. Dat is de gekende wildwaterbaan, maar dan compact verpakt. De schoolreispret blijft natuurlijk wel van formaat.

In Mundo Amazonia valt ontzettend veel te beleven op en rond het water. Schoolreizigers stappen in één van de drie waterattracties of kruipen achter het stuur van kleurrijke Braziliaanse buggy's. De buggy’s zien er schattig uit, maar vergis u niet: deze kleurrijke wagentjes gaan hard. In de karretjes van de Brazilian Buggy’s beleven jongere en oudere leerlingen groot plezier.Schooluitstap
Nie normaal veel plezier en avontuur in Bellewaerde Park. In het park geniet u samen met uw klas van gevarieerde attracties, ontdekt u exotische dieren en ontspant u in een groene omgeving. Ook worden er educatieve rondleidingen aangeboden. Een gids neemt jullie dan mee achter de schermen in het park en vertelt over de dieren, attracties en technologie. Kortom, een schooluitstap waar uw leerlingen heel wat van opsteken.

Meer info leest u via www.schoolreismagazine.be/attractie/bellewaerde-park of op pagina 27 van het Nationaal Schoolreis Magazine, editienr. 31 (2024).

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!