Schoolreis naar Geoteam citygames

Lembeek, Vlaams-Brabant Routebeschrijving


Slide 1 - Geoteam citygames
Slide 2 - Geoteam citygames
Slide 3 - Geoteam citygames
Slide 4 - Geoteam citygames

Geoteam Citygames, MC Guider neemt je mee op sleeptouw


Op zoek naar een leuke klasactiviteit die de nodige sérieux heeft, maar tegelijk ook een hoog fun gehalte bezit? Dan zit je met een interactief gps-stadsspel van Geoteam helemaal goed! Ligt de focus van de klasuitstap op het ontdekken van een stad? Dan is de gps-missie van McGuider een aanrader! Mag er nog wat meer actie en fun in zitten? Kies dan voor Sherlock of Shoot Out. Het competitieve spelelement in onze stadsspellen zorgt er voor dat er al eens een sprintje getrokken wordt! Zo is een Geoteam stadsspel niet enkel ideaal als klasuitstap, maar past het ook perfect op een sportdag.
Geschikt voor leerlingen vanaf 13 jaar.

Onze troeven:
- 14 jaar ervaring in de citygame wereld
- Actief in meer dan 20 Belgische steden
- Professionele spelbegeleiders
- Ervaring met kleine en grote groepen
- Maatwerk

Maak je eigen locatie-gebaseerd spel
Met ons eenvoudig te gebruiken spelplatform giet je jouw papieren zoektocht in een origineel en interactief spel voor smartphones, waar leerlingen écht enthousiast van worden. Ga na een korte training meteen zelf aan de slag. Of bezorg ons je inhoud en laat alles aan ons over! Contacteer ons voor meer info.

McGuider
Met de gekke virtuele stadsgids McGuider ontdekken de leerlingen de stad op een andere manier, van historische trekpleisters naar minder gekende plekjes. McGuider daagt hen op de verschillende locaties uit met boeiende vragen en multimediale raadsels over de stad. Ook met originele foto- en video-opdrachten zijn er punten te verdienen. Samenwerking en creativiteit zijn nodig om alles tot een goed einde te brengen. Door het volgen van de scores van andere teams neemt de spanning en competitiviteit toe! Geen saaie stadswandeling dus, maar een interactieve ontdekkingstocht vol actie, fun en teambuilding! Het online album vol actiefoto’s levert bewijs van deze originele schooluitstap!

Sherlock
Er heeft een misdaad plaatsgevonden en de politie heeft jullie hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Doorkruis snel de stad om zoveel mogelijk virtuele aanwijzingen te verzamelen en noteer alle nuttige info. Bedenk een plan om de virtuele getuigen te ondervragen en bespioneer de andere teams. Kunnen jullie de dader ontmaskeren en uit de line-up halen binnen anderhalf uur?

Shoot Out
Pleeg de grootste virtuele kluizenroof uit de geschiedenis met je gps smartphone. Gebruik sluwe trucjes om de kluizen te openen en je tegenstanders uit te schakelen. Maar tracht de politie te ontwijken, want zij zijn erop uit jou te arresteren!

Tarieven
Contactgegevens
Adres
Voetvolkstraat 4
B-1502 Lembeek
Vlaams-Brabant, België Actief
Telefoonnummer

+32 475 276 430

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!