Schoolreis met Creativ-eventZ

Alblasserdam, Zuid-Holland Routebeschrijving


Creativ-EventZ Educatieve reizen: Krakau, Barcelona en Outdoor


Onze educatieve reizen gaan naar Krakau en museum Auschwitz /Birkenau. Tijdens deze reizen hebben wij onze eigen Nederlandse stadsgids en gids van het museum bij ons. De reis kunnen we uitvoeren per vliegtuig of per luxe touringcar. Een niet alledaagse schoolreis die eigenlijk wel verplicht zou moeten zijn. De andere educatieve reis is lang niet zo heftig maar wel vol met culturele bezienswaardigheden. Barcelona: De Spaanse metropool. Ook nu kunnen we gaan vliegen of per bus.

Schoolkamp teambuilding en outdoor
In de Duitse Eifel hebben wij ons eigen outdoor centrum in het plaatsje Stadtkyll, het geheel ligt op nog geen 3 uur rijden van Utrecht. Het is een schitterende locatie gelegen in het bos boven op een berg, overnachten doen we in 8 persoonsblokhutten of in ons prachtige tipi-tentenkamp. We gaan klimmen -abseilen - mountainbiken - boogschieten - lasergamen - teambuilding en nog veel meer andere activiteiten.

Skireizen
Wij verzorgen in de Spaanse Pyreneeën en in Zakopane Polen betaalbare skireizen. Geen alledaagse gebieden maar wel goede pistes en wat belangrijk is: Je kan er bijna 7 maanden per jaar skiën. Beide gebieden zijn zeer geschikt voor beginners en gevorderden. Wij bieden all-inclusief reizen tegen een aantrekkelijk tarief. Veiligheid Staat bij ons bovenaan, wij zijn aangesloten bij de stichting veilig werken en wij hebben een TÜV certificering.

Kwaliteit
Zowel voor de educatieve reizen als de outdoor events streven wij er naar hoogwaardige programma’s te bieden, wij proberen u altijd meer te geven dan u verwacht, daarnaast zijn betrokkenheid en meedenken onze grote kracht.

Begeleiding
Met de educatieve reizen gaan wij altijd zelf mee dus geen buschauffeur als gids maar een ervaren persoon die exact weet waar hij over praat en niets opleest uit een boekje, bij de outdoor en ski events maken wij gebruik van goed opgeleide instructeurs.

Contactgegevens
Adres
Touwbaan 45
2953 HA Alblasserdam
Zuid-Holland, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)6 55 74 80 95

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!