Dino's zetten met een leerrijke expositie Bobbejaanland op stelten

Kasterlee, 20 februari 2024


Dino's zetten met een leerrijke expositie Bobbejaanland op stelten


Ontdek met uw schoolgroep meer dan 40 attracties in 't plezantste land. Daar valt heel wat te beleven voor groot en klein. Begin bijvoorbeeld uw dag met een rit in Kettingmolen en laat u verrassen. Stap aan boord van Bob Express en beleef indrukwekkende haarspeldbochten in Speedy Bob of laat u meevoeren in de langste achtbaantrein ter wereld in Revolution. Echte waaghalzen uit uw klas gaan in de Fury, Typhoon en Sledge Hammer. En wie op zoek is naar verfrissing, zoekt de waterpret op in een van de vijf waterattracties.

Nieuw in Bobbejaanland: World of Dinos
Dit jaar wordt uw schoolreis naar Bobbejaanland nóg plezanter. Van 13 april t/m 30 juni kunnen scholen ‘World of Dinos’ helemaal gratis bezoeken. Deze leerrijke expositie strijkt neer in de Arena, achteraan in het park, en neemt u en uw leerlingen mee in de fascinerende wereld van dinosaurussen. Meer dan dertig indrukwekkende exemplaren zullen te zien zijn -van velocirapor
tot t-rex- en zo gaan uw leerlingen met een hoop nieuwe kennis weer naar huis

Leuk kadootje!
Alle scholen in Vlaanderen en Nederland hebben vanwege de komst van dino’s een mooie dino poster voor in de klas gekregen. De poster (A3) is samen met de nieuwste editie van het Nationaal Schoolreis Magazine deze week verzonden.


Kom als leerkracht gratis langs op 13 of 14 april

Wilt u als leraar graag een kijkje nemen? Op zaterdag 13 en zondag 14 april krijgt u op vertoon van uw lerarenkaart gratis toegang tot Bobbejaanland en World of Dinos. U kunt daarnaast max. 4 personen meenemen aan het gereduceerd tarief van € 19,90 per persoon. Meld u aan onze kassa met uw lerarenkaart om van deze promotie te genieten.Meer info voor een dag vol plezier tussen de lessen door leest u via www.schoolreismagazine.be/attractie/bobbejaanland of op pagina 17 van het Nationaal Schoolreis Magazine, editienr. 31 (2024).

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!