Schoolreis naar Toversluis Family Fun Parc

Sluis, Zeeland Routebeschrijving


Slide 1 - Toversluis Family Fun Parc
Slide 2 - Toversluis Family Fun Parc
Slide 3 - Toversluis Family Fun Parc

Toversluis Family Fun Parc, schooluitjes net over de grens van Nederland


Het leukste overdekte recreatiecentrum net over de grens van Nederland waar verschillende attracties vermaak en ontspanning bieden. Het indoor- en outdoor speeldeel maakt Toversluis het absoluut waard om bezocht te worden door jou en je klasgenoten! Voor de prijs hoeft men het namelijk niet te laten.

Combineer het met een bezoekje aan het schoonste strand van Nederland of aan het stadje Sluis. Een heerlijk dagje West Zeeuws-Vlaanderen dus. We geven je graag advies over onze regio en nabijgelegen kindermusea.

Slecht weer is geen probleem! In het centrum kunnen kinderen tot en met 12 jaar terecht om te spelen, klauteren, bowlen en te lasergamen. Alle speeltoestellen zijn veilig en goedgekeurd.

Ook aan animatie hoeft het niet ontbreken en er is een klein podium met licht en geluid.

Speeldeel
Beleef dus de middag in het Toversluis Speeldeel met toestellen of laat je schminken door het animatieteam! Buiten is er voor de kinderen o.a. de skelterbaan, de botenbak met bootjes en een grote speelweide

Actie? Dan is de Bowling en het Lasergamen iets voor jou!
Kom disco-bowlen. Er zijn voor de kleinere kinderen speciale bumpers langs de bowlingbanen dus de bal haalt altijd de kegels wel. Gooi jij die ‘strike’? Hou je van avontuur?  Ga dan met je eigen lasergun een donker doolhof in en speel het spannende spel. Je kunt ‘free for all’ spelen of in teams.

Lekkere trek?
Je krijgt trek van al het spelen! Toversluis heeft een eetzaal en kan zorgen voor een snack of uitgebreide lunch of misschien neem je je eigen lunchpakket wel mee; alles kan! Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar tegen hele interessante tarieven. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op onze website of bel even voor de allerleukste schooldag ooit. Verzorgd, betaalbaar en geschikt voor iedereen.

‘Toversluis, je bent er kind aan huis!’

 

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Nieuwstraat 83 A
4524 EG Sluis
Zeeland, Nederland Zwembad
Telefoonnummer

+31 (0117) 46 11 11

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!