Schoolreis naar Bielebale vzw

Brasschaat, Antwerpen Routebeschrijving


Slide 1 - Bielebale vzw
Slide 2 - Bielebale vzw
Slide 3 - Bielebale vzw

Bielebale vzw, geeft je de ruimte!


Logeren op de verre planeet, op vakantie in de zon of slapen onder de sterren?
Bij Bielebale te Brasschaat kan het allemaal!

Midden in het groen staan er drie eigentijdse jeugdverblijven met moderne accommodaties en aangepaste voorzieningen. Met een kleine of grote groep op stap? Wij zijn voorzien voor groepen van 32 tot maar liefst 130 personen!

Onze drie kamphuizen:
De Verre Planeet (53 pers), De Zon (32 pers) en De Sterren (46 pers)
Een grote troef van Bielebale is dat De Zon en De Sterren onderling te combineren zijn tot één groot kamphuis van 78 personen.

Bielebale richt zich op scholen, jeugdverenigingen, sporters, familiegroepen … van baby’s tot bejaarden, beginners tot beroeps, voor pure vakantie, teambuilding of sport. Heeft je groep bijzondere aandacht nodig? Onze drie verblijven zijn erkend door de Vlaamse Overheid en  bovendien hebben ze van Toerisme Vlaanderen het toegankelijkheidslabel A+ en A ontvangen.

Onze verblijven vormen dus een gepaste en zelfs aangepaste, ideale uitvalsbasis om alle recreatie- en educatiemogelijkheden in de wijde omtrek te gaan verkennen.
Stort je in het avontuur want er valt voldoende te beleven!

In de nabije omgeving zijn er ontelbare activiteiten mogelijk. Een greep uit het aanbod: minigolf, kinderboerderij, musea, binnenspeeltuin, spoorfietsen, …

Verder liggen onze gebouwen vlak naast het zwembad met fitnessruimte en de sporthal van Sportoase. Meerdere sportvelden, een speelweide, een speelbos, een G-sportcentrum en 150ha Peerdsbos vormen de basis voor jouw inspanning. Bovendien kunnen jullie heerlijk ontspannen op het grote terras of ravotten in de omheinde tuin van jullie eigen verblijf.

Kom vooral alles zelf ontdekken en beleven!
Begin alvast met het bekijken van onze website.

Welkom en tot gauw….bij Bielebale!

Contactgegevens
Adres
Zwembadweg 5
B-2930 Brasschaat
Antwerpen, België Verblijf
Telefoonnummer

+32 (0)36 53 52 74

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!