Schoolreis met Solmar Reizen

Maasmechelen, Limburg (BE) Routebeschrijving


Slide 1 - Solmar Reizen
Slide 2 - Solmar Reizen

Solmar Reizen, waar 45 jaar ervaring & vernieuwing in schoolgroepsreizen telt


Met Solmar reis je nooit alleen
Reizen is leven, een investering in een reis betekent ook investeren in jezelf.  Daarom ben je bij touroperator Solmar op het juiste adres om jou en je collega's bij te staan bij het organiseren van een onvergetelijke, goed georganiseerde groepsreis voor je school of organisatie, zowel vol cultuur als vol ski-pret. Want 45 jaar ervaring en tegelijk een nieuwe, trendy zaakvoerder aan het roer: dat telt. Ook wat je kostenplaatje betreft!

Cultuur vol groepsvuur
Met de cultuurreizen die wij organiseren, krijg je een mooi beeld van de cultuur en de mooiste plekjes in Italië maar ook van de rest van Europa. Je ontdekt diverse landschappen en bezienswaardigheden.

Je verruimt je inzicht door het ontdekken van de enorme geschiedenis en het opnemen van de normen en waarden van de inwoners van het bezochte land. Onze cultuurreizen worden daarom vaak ook als inspirerend en leerzaam ervaren. De bekende schrijver ”Mark Twain” zei het al: "Men moet reizen om te leren.” Onze jarenlange ervaring als touroperator staat garant voor een geoliede organisatie, een professionele begeleiding en een gezonde mix tussen ontspanning en cultuur. Onze brochure inkijken, loont alvast de moeite!

Op ski-reis zonder zorgen
Het wintersportseizoen is voor velen het startschot voor een sportieve skivakantie. De jarenlange samenwerking met onze hoteliers staat garant voor een goed aanbod. Voor een onvergetelijke ski-reis aan een scherpe prijs, onder begeleiding van zeer gepassioneerde skimonitoren kan je steeds bij ons terecht, zowel voor beginners als voor gevorderden. Wij reizen o.a. naar de volgende skigebieden Folgaria-Lavarone-Luzerna , Falcade- Passo San Pellegrino, Passo Tonale-Val di Sole- Madonna di Campiglio en Bardonecchia. Neem gerust een kijkje in onze brochure en droom alvast weg bij oneindige witte hellingen...

Elk jaar weer zorgen we voor fantastische reizen, die steeds aangepast kunnen.
"Een reis is het enige wat je koopt waar je rijker van wordt.”
Zeker bij Solmar.

Met Solmar sta je nooit alleen…

Vraag nu een offerte aan en geniet van onze promo’s voor schoolreizen:
e-mail via onderstaande button, of check ook eens onze vernieuwde website via boven- en onderstaande button.

Contactgegevens
Adres
Pauwengraaf 20
B-3630 Maasmechelen
Limburg (BE), België Touroperators
Telefoonnummer

+32 (089) 77 81 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!