Schoolreis naar Piratenland

Gorinchem, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Piratenland
Slide 2 - Piratenland
Slide 3 - Piratenland

Piratenland, kapitein Blauwbaard en zijn piraten zijn aangespoeld op Piratenland waar zij spannende en onvergetelijke avonturen beleven en jij en je vriendjes mogen dit meebeleven!
 

Ben je tussen de 3 en 12 jaar en op zoek naar steeds weer nieuwe uitdagingen? Ga dan de uitdaging aan en glij, klim, duik, spring en rij je weg door het Piratenland!
Klim door het piratenschip heen, daal af vande 8 meter hoge glijbaan, neem een duik in de ballenbak, spring op de springkussen en rij met de scooters op een echte piratenracebaan!

Je hoeft je begeleiders niet te zoeken, want die drinken een heerlijk kopje kof e op het terras vanwaar zij een goed zicht hebben op het hele piraten land waar jij samen met je vrienden spannende avonturen beleefd!

Je schoolreis zal onvergetelijk worden in Piratenland!
Je kan onbeperkt spelen op het eiland en daarna kan je gezellig met al je vriendjes aanschuiven aan een gedekte tafel waar je kan genieten van goudgele frietjes met
kroket, frikandel, kaassouf é of vissticks en voor de dorst staat er onbeperkt ranja voor je klaar. Bij vertrek nog een lekker waterijsje.

Contactgegevens
Adres
Kleine Schelluinsekade 3
4204 TZ Gorinchem
Zuid-Holland, Nederland Speeltuin
Telefoonnummer

+31 (0)183 62 50 65

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!