Schoolreis naar Fun Valley Maastricht

Eijsden, Limburg Routebeschrijving


Slide 1 - Fun Valley Maastricht
Slide 2 - Fun Valley Maastricht
Slide 3 - Fun Valley Maastricht
Slide 4 - Fun Valley Maastricht

Fun Valley Maastricht, sportieve programma's voor scholen. (4 km. van Maastricht)


Fun Valley Maastricht, van actief school arrangement of werkweek tot onvergetelijk budget uitje voor scholen! Gelegen op slechts 4 km van Maastricht.

Met de hele school op avontuur bij Fun Valley!
Fun Valley biedt diverse arrangementen voor basisscholen, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs.|

Bij Fun Valley ervaar je elke dag als een echte vakantiedag. Het is een recreatiepark met tal van mogelijkheden. Fun Valley biedt diverse arrangementen voor scholen. Wij beschikken over ruim 20 stoere teambuilding activiteiten zoals onder andere een groot klimpark, paintball, lasertag, vlotbouwen- en varen, footgolf, bubble voetbal, letterpakkenspel, luchtbuks en blaaspijp schieten, levend stratego, bootcamp, waterfiets of kano-race, levend tafelvoetbal en sumo worstelen en vele andere activiteiten. Deze activiteiten worden begeleidt door ervaren instructeurs.

Voor basisscholen bieden wij uren speelplezier binnen en buiten voor een tarief van slechts 5 euro per kind. Begeleiders zijn altijd gratis bij Fun Valley. In Ballorig Maastricht (overdekte binnenspeeltuin van ca. 2000m²) kunnen de kinderen urenlang klauteren, ravotten en glijden. Bij mooi weer is er nog meer FUN. De kinderen kunnen dan ook nog spelen in onze grote omheinde buitenspeeltuin of op avontuur gaan in ons gloednieuwe speelbos. Voor de bovenbouw kinderen is er ook een actief programma mogelijk van 3 uur in de ochtend waarna ze in de middag vrij kunnen spelen.

Blijven slapen?
Naast activiteiten is het ook mogelijk om bij Fun Valley te blijven slapen. Onze grote legertenten zijn de perfecte outdoor locatie voor een onvergetelijk schoolkamp! Deze tenten zijn voorzien van vlonders, verlichting en stapelbedden. Buiten de tenten zijn stroompunten, picknickbanken en gratis te gebruiken barbecues beschikbaar. Het ontbijt is inbegrepen bij de overnachting. Ook voor lunch of avond eten kan gezorgd worden.

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan. Wij helpen graag bij een passende offerte die aansluit bij jullie wensen en voorkeuren.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Oosterweg 5
6245 LC Eijsden
Limburg, Nederland Speeltuin
Telefoonnummer

+31 (0)43 409 44 41

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!