Schoolreis naar Bad Hesselingen

www.badhesselingen.nl

Meppel, Drenthe Routebeschrijving


www.badhesselingen.nl
Slide 1 - Bad Hesselingen
Slide 2 - Bad Hesselingen
Slide 3 - Bad Hesselingen
Slide 4 - Bad Hesselingen
Slide 1 - Bad Hesselingen
Slide 2 - Bad Hesselingen
Slide 3 - Bad Hesselingen
Slide 4 - Bad Hesselingen

Bad Hesselingen, een dag actief plezier beleef je hier!


Actief plezier beleef je hier!
Bad Hesselingen in Meppel is een veelzijdig, kleurrijk en gastvrij belevenispark voor zwemmen, klimmen, minigolf en buitenspelen.

Een topper in het subtropische zwembad is de interactieve Mosquito Slide glijbaan en ook het junglebad is favoriet onder de jongste jeugd. In het ruime wedstrijdbad kun je naast actief zwemmen je ook vaak je uitleven op een opblaasbare waterattractie. In het huiskamer restaurant kun je heerlijk genieten van een lekker hapje en drankje, dat kan ook op één van de binnen- of buitenterrassen.

Bij de zonneweide is een grote kleurige speeltuin, er is veel variatie in de speeltoestellen. Naast een mega-airtrampoline en trapfietsjes, tref je er ook een speelkasteel, een kabelbaan, klimrekken, schommels en beachvolleyveld.

Het stoere KlimAvontuur is een fantastisch klimpark. Er zijn parcoursen met hoogtes van 1, 4, 7 en 10 meter met onder meer een vertrouwenssprong en een spectaculaire tokkelbaan. Het kratstapelen is ook zeker een avontuur, waarin balans en samenwerking belangrijk is. Aan de achterkant van de toren is een indrukwekkend hoge klimwand, de helden die deze bedwingen kunnen abseilend weer naar beneden.

De 18 holes minigolfbaan is gelegen in een omheind en sfeervol parkje en bestaat uit gevarieerde banen met diverse uitdagingen. Het vraagt nog best wat geduld en inzicht om in zo weinig mogelijk slagen het balletje erin te krijgen! Minigolf is van alle tijden én voor alle leeftijden, het blijft een leuk en gezellig spel.

Kies of combineer, er zijn diverse arrangementen en opties!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Badweg 1
7944 HJ Meppel
Drenthe, Nederland Speeltuin
Telefoonnummer

+31 (0)522 25 10 02

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!