Schoolreis met Survival Life

Bezoek de website

Polleur, Luik Routebeschrijving


Bezoek de website
Slide 1 - Survival Life
Slide 2 - Survival Life
Slide 3 - Survival Life
Slide 4 - Survival Life
Slide 1 - Survival Life
Slide 2 - Survival Life
Slide 3 - Survival Life
Slide 4 - Survival Life

Werkweek met Survival Life, de leukste outdoor activiteiten in de Ardennen!


Wij zijn een outdoor bedrijf genaamd Survival Life in het Franstalige gedeelte van de Belgische Ardennen. Met een mooi terrein zijn wij gevestigd op Domaine Polleur wat grenst aan een heuvelachtige bos van 600 hectare. Op nog geen 50 kilometer van Maastricht krijg je wel het gevoel dat je ver weg bent door het prachtig glooiende landschap. Deze omstandigheden bieden mooie mogelijkheden voor een te gek schoolkamp!

Wij werken regelmatig met schoolgroepen van grote en kleine aantallen. Graag kijken we met jullie naar de verschillende mogelijkheden die wij bieden zodat we een programma samenstellen dat bij jullie past. Wij bieden onder andere diverse accommodaties, maaltijden in ons restaurant en dagprogramma’s aan. Hierdoor kunnen wij volledige verzorgde arrangementen aanbieden.

Op onze hoofdlocatie zijn er verschillende activiteiten te doen zoals een uitdagend klimparcours in de bomen of over het water, een spannende dropping, sportieve mountainbike tocht en actieve teamgames. De omgeving op zichzelf biedt ook al vele mogelijkheden om zelf dingen te organiseren.

Wij zullen ervoor zorgen dat veel organisatorische taken voor jullie uit handen worden genomen waardoor ook de docenten kunnen genieten van de omgeving en het kamp. Bij ons wordt de docent niet ingezet als instructeur/begeleider en kan zelf ook meedoen aan de activiteiten!

Hebben wij je al nieuwsgierig kunnen maken? Kijk dan op onze website en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Tarieven
Contactgegevens
Adres
Route du Congrès de Polleur 53
B-4910 Polleur
Luik, België
Telefoonnummer

+32 (0)87 30 77 30

Email

Website Deel deze pagina
Ervaringen van bezoekers

Lees Meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!