Schoolreis naar SnowWorld

Bezoek de website

Landgraaf, Limburg Routebeschrijving

Zoetermeer, Zuid-Holland Routebeschrijving


Bezoek de website
Slide 1 - SnowWorld
Slide 2 - SnowWorld
Slide 3 - SnowWorld
Slide 4 - SnowWorld
Slide 1 - SnowWorld
Slide 2 - SnowWorld
Slide 3 - SnowWorld
Slide 4 - SnowWorld

SnowWorld, het coolste uitje met de hele klas...


Brede pistes, kraakverse sneeuw en professionele skiliften… Dat zijn dé ingrediënten voor het ultieme wintersportgevoel! SnowWorld Zoetermeer en Landgraaf bezorgen je een onvergetelijk dagje uit!

Schoolskiën
Lekker skiën of snowboarden met de hele klas of school? Dat kan bij SnowWorld! Iedereen tussen de 6 en 18 jaar kan op schoolreisje naar SnowWorld. Bij schoolskiën kan worden gekozen tussen ski- of snowboardles inclusief het huren van de materialen (ski’s/snowboard en schoenen). Schoolskiën is mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur. De lessen worden gegeven aan zowel beginners als (ver)gevorderden en in kleine groepen, maximaal 10 kinderen per leraar. Zo krijgt iedereen de aandacht die hij/zij verdient! SnowWorld beschikt in zowel Landgraaf als Zoetermeer over meerdere pistes, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan starten.

School Snow Fun
Naast ski- of snowboardles en vrij skiën biedt SnowWorld meer! Met School Snow Fun kies je voor een compleet dagje uit. De kids beginnen met 1 uur skiles, genieten vervolgens van een korte break met een sportdrankje en een lekkere chocoladereep. Daarna hebben ze 1 uur snowboardles (vanaf 8 jaar), gaan ze nog een half uur tubegliden en sluiten ze de dag af met een heerlijk kindermenu.

Buiten de standaard schoolski-arrangementen is het natuurlijk ook mogelijk een compleet programma op maat te laten samenstellen.

Schoolklimmen
Het avontuurlijkste schoolreisje beleef je bij SnowWorld Landgraaf! In het klimpark van SnowWorld Landgraaf kun je met de hele klas naar hartenlust klimmen en klauteren. Europa’s grootste klimpark bestaat uit een Adventure Park, Alpine Coaster, Ziplines en een Adventure Trail. Klim via touwen, ladders en obstakels op een parcours van 8 en 12 meter hoogte of vlieg door de lucht in de bijna 1.000 meter lange tokkelbaan. En wie er geen genoeg van krijgt, kan het bezoek aan het klimpark combineren met een ski- of snowboardles op de pistes van SnowWorld.

Reserveren
Schoolskiën en Schoolklimmen is mogelijk vanaf 10 personen. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website of even telefonisch contact opnemen.

Contactgegevens
Adres
Witte Wereld 1
6372 VG Landgraaf
Limburg, Nederland
Buytenparklaan 30
2717 AX Zoetermeer
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer

+31 (045) 547 07 00

+31 (079) 320 22 02

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!