Schoolreis met MGI Travel

Bezoek de website

Schiedam, Zuid-Holland Routebeschrijving


MGI Travel - taalreizen
MGI Travel - Londen towerbridge
MGI Travel - schoolgroep stedentrip
MGI Travel - studente Towerbridge Londen
MGI Travel - taalreizen
MGI Travel - Londen towerbridge
MGI Travel - schoolgroep stedentrip
MGI Travel - studente Towerbridge Londen

MGI Travel, dezelfde reis voor de beste prijs!


MGI Travel is gespecialiseerd in de organisatie van meerdaagse school- en lowbudgetreizen. Wij bieden je een breed aanbod van bekende en minder bekende bestemmingen en unieke excursies. Wij regelen het vervoer, verblijf en vele extra’s. Onze garantie: al jouw wensen verpakt in een reis voor de beste prijs!

Teamwork met de docent
Vaak organiseren dezelfde docenten al jaren de schoolreizen voor jouw school. Op basis van onze expertise en ervaringen, voegen wij graag iets extra’s toe aan deze ervaring en willen we de docent ondersteunen waar gewenst. Wij kunnen alles van A tot Z regelen, maar kunnen ook helpen op specifieke onderdelen. Alles op basis van de wensen van de school en de docent. Het budget is een belangrijk uitgangspunt, want de reis moet voor de leerlingen en de ouders wel betaalbaar blijven.

24/7 ondersteuning tijdens een reis
Ons team bestaat uit enthousiaste travel consultants met vele jaren ervaring in het organiseren van schoolreizen. Tijdens jouw reis staan wij 24/7 voor je klaar zodat we jou optimaal kunnen ondersteunen bij vragen of problemen.

Contact
Laat je verrassen door onze vrijblijvende offerte op maat of maak kennis tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op via (010) 220 0048 of mail via onderstaande e-mailbutton.

Contactgegevens
Adres
Jan van Galenstraat 50
3115 JG Schiedam
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer

+31 (010) 220 00 48

Email

Website Deel deze pagina
Ervaringen van bezoekers

Lees Meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!