Schoolreis Jorplace Beach Hostel Scheveningen

www.jorplace.nl

Scheveningen, Zuid-Holland Routebeschrijving


www.jorplace.nl
Slide 1 - Jorplace
Slide 2 - Jorplace
Slide 3 - Jorplace
Slide 4 - Jorplace
Slide 1 - Jorplace
Slide 2 - Jorplace
Slide 3 - Jorplace
Slide 4 - Jorplace

Jorplace Beach Hostel, schoolreis Scheveningen - De ultieme beach vibe!


Een unieke plek op maar 300 meter afstand van het mooie strand van Scheveningen.
Jorplace is gevestigd in de Keizerstraat, een gezellige straat met veel winkeltjes en leuke plekjes om te eten en te drinken.

Jorplace telt ruim 170 slaapplaatsen verdeeld over 25 kamers. Van privekamers vanaf twee personen tot groepskamers tot 18 personen. Met dit ruime aanbod hebben we altijd een passende slaapplek voor ieders wensen.  Elke kamer is voorzien van kluisjes en een wastafel.

Jorplace staat bekend om de relaxte vakantiesfeer. Zo hebben wij bijvoorbeeld een hele fijne tuin met loungebanken en een open haard waar je met z’n allen kan relaxen en een hapje en een drankje kunt doen. De bar is natuurlijk ook altijd open! Daarnaast organiseren wij legendarische BBQ’s waar je voor een kleine prijs van kunt meegenieten. Voor een leuk budget kunnen wij een ontbijt, lunch en diner verzorgen. Samen met onze locale cateraars kunnen wij een passend menu verzinnen. Ook is het mogelijk om onze professionele keuken te huren en zelf je eigen maaltijden te bereiden.

In en ronddom Jorplace verveel je je nooit.  Wij verhuren onder andere fietsen en longboards waarmee je kunt cruisen over de boulevard van Scheveningen.

In Scheveningen is een groot aanbod van activiteiten voor jong en oud.
Zo kun je bijvoorbeeld bij een van de vele surfscholen een surfles boeken, deelnemen aan een expeditie robinson of lekker rustig suppen op het water.

Genieten van een wandeling door de duinen of de Scheveningse bosjes of een tripje naar het centrum van Den Haag. Jorplace is goed bereikbaar met openbaar vervoer vanaf beide stations in Den Haag.

Contactgegevens
Adres
Keizerstraat 296
2584 BN Scheveningen
Zuid-Holland, Nederland Outdoor
Telefoonnummer

+31 (070) 338 32 70

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!