Schoolreis naar De Schatberg

www.schatberg.nl

Sevenum, Limburg Routebeschrijving


www.schatberg.nl
Slide 1 - De Schatberg
Slide 2 - De Schatberg
Slide 3 - De Schatberg
Slide 4 - De Schatberg
Slide 1 - De Schatberg
Slide 2 - De Schatberg
Slide 3 - De Schatberg
Slide 4 - De Schatberg

De leukste schoolreisjes? Natuurlijk op De Schatberg in Sevenum!


Lekker een dagje met de klas of met de hele school erop uit in Limburg!


Op De Schatberg zijn tal van activiteiten te organiseren die de kinderen een fantastische dag zullen bezorgen.
Ons Sport- en Speelpark staat garant voor urenlang plezier. Lekker actief bezig zijn met voetballen, basketballen, tafeltennis, volleyballen of rondspringen op de airtrampolines. Van sport tot spel: alles is mogelijk op de multifunctionele velden!
Afkoelen kan in het overdekte zwembad en met mooi weer in het buiten- of natuurbad.
De bosrijke omgeving van De Schatberg is ideaal voor wandel- of speurtochten.
Ook voor activiteiten als bowlen, darten, beachvolley en handboogschieten ben je bij ons aan het juiste adres.

De Schatberg werkt nauw samen met haar ‘Leisure Friends’ waardoor het aanbod nog groter wordt: Klimmen kan bij Klimpark KlimKong, waterskiën bij Seven-Twenty cablepark, en paintballen of buggy rijden bij Adventure Paradise.

Ook op De Schatberg: MATTEL PLAY! SEVENUM & THE PORTAL ACTION HOUSE
Bij Mattel Play! Sevenum beleven kinderen avonturen met hun favoriete TV-helden zoals Bob de Bouwer™, Brandweerman Sam™, Angelina Ballerina™ en Thomas & Friends™. Daarnaast kunnen ze naar hartenlust bouwen in de zones van Mega Construx™ en Mega Bloks® en alsof dit nog  niet genoeg is, kunnen ze ook nog hun rolschaatskunsten tonen in de Rollerdisco.
The Portal Action House bestaat uit drie verschillende levels/gamewerelden waarin diverse uitdagingen getrotseerd moeten worden. Level 1 bestaat uit een vette freerunningbaan, bij Level 2 vind je tal van uitdagende trampolines en in Level 3 kom je een spectaculaire pumptrack tegen. Door middel van de beste moves, de vetste sprongen en de juiste skills vind jij jouw weg uit de gamewereld voor deze verandert in pixels!

Wist je dat zowel Mattel Play! Sevenum als The Portal Action House hun eigen Schoolreispagina hebben? Kijk op deze en deze pagina voor meer informatie over deze te gekke activiteiten!

Het schoolreisje kan geheel naar wens en budget aangepast worden. Activiteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden en de dag kan opgevuld of afgesloten worden met een hapje en een drankje in een van de eetgelegenheden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie schoolreis? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij staan je graag te woord om met als doel de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. De Schatberg is het hele jaar door geopend. Kijk voor meer informatie op onze website (klik boven- of onderstaande button) of neem telefonisch contact met ons op.

Contactgegevens
Adres
Midden Peelweg 5
5975 MZ Sevenum
Limburg, Nederland Outdoor
Telefoonnummer

+31 (0)77 467 77 77

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!