Schoolreis naar Bij Ceulemans

www.bijceulemans.nl

Beers NB, Noord-Brabant Routebeschrijving


www.bijceulemans.nl
Slide 1 - Bij Ceulemans
Slide 2 - Bij Ceulemans
Slide 3 - Bij Ceulemans
Slide 4 - Bij Ceulemans
Slide 1 - Bij Ceulemans
Slide 2 - Bij Ceulemans
Slide 3 - Bij Ceulemans
Slide 4 - Bij Ceulemans

Bij Ceulemans te Beers/Cuijk, de perfecte plek voor kennismaking, schoolkamp of werkweek!


In Noord-Brabant, op de grens met Limburg en Gelderland ligt de groepsaccommodatie van ‘Bij Ceulemans’. De kampeerboerderij ligt aan de Kraaijenbergse Plassen, waar dan ook tal van watersportactiviteiten kunnen plaatsvinden. Hiernaast is er een groot veld, ideaal voor sport- en spelactiviteiten. Het programma kan geheel op de locatie worden georganiseerd, maar het is ook mogelijk om op de fiets tal van andere activiteiten te bezoeken in de omgeving.
De groepsaccommodatie heeft 60 bedden en kan worden verdeel in twee accommodaties.
‘Onder zeil’ is dan geschikt voor 30 personen en ‘In het riet’ voor 20 personen. Voor de begeleiding zijn er tweepersoonskamers met boxspringbedden en eigen wc, douche en wastafel.

Activiteiten
Op de Kraaijenbergse Plassen, naast de deur, kan er met groepen worden gezeild, kano worden gevaren, geroeid, gezwommen of bij het invallen van de duisternis worden gesmokkeld. Voor echte teambuilding is er het vlotbouwen en vlotvaren of het maken van een Romeinse brug met alleen maar balken. Op het land is er van alles mogelijk: bootcamp, zeskamp, bubbelvoetbal of outdoor sleeping. Voor binnen zijn er ook veel spelen en spelletjes.

Begeleiding
Bij Ceulemans is aangesloten bij de CWO (commissie watersport opleidingen) en onze zeilinstructeurs hebben dus allemaal de juiste training en vaardigheden. Vanzelfsprekend zijn ervaren zeilers uit uw eigen kring welkom. Alle andere onderdelen worden uiteraard ook professioneel begeleid.

Steekwoorden
Leuk!, met elkaar, motiverend, maatwerk/flexibel, watersport, groen, teambuilding, zelfvertrouwen, positief zelfbeeld, sportief, natuureducatie, onverdeelde aandacht.

Catering of zelfverzorging
Zowel een zelfverzorgend verblijf als vol pension (en alles er tussenin) is mogelijk. Het ontbijt en de lunch zijn standaard, voor het avondeten zijn er verschillende keuze mogelijkheden. Uiteraard houden we hierbij rekening met eventuele vegetariërs of andere bijzonderheden.

Tarieven
Contactgegevens
Adres
Kerkeveld 10
5437 PB Beers NB
Noord-Brabant, Nederland Outdoor
Telefoonnummer

+31 (06) 44 85 90 02

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!