Schoolreis naar Somnium Music

Bezoek de website

Enschede, Overijssel Routebeschrijving


Slide 1 - Somnium Music
Slide 2 - Somnium Music
Slide 1 - Somnium Music
Slide 2 - Somnium Music

Somnium Music, van reguliere muziekles tot afsluiting van een projectweek met spectaculaire eindshow


Op zoek naar een leuke afsluiting van een projectweek? Op een originele manier het jubileum van je school vieren? Samen op spectaculaire wijze afscheid nemen van een docent/directeur? Een hele dag repeteren en aan het eind een spetterende show! Een onvergetelijke dag voor zowel de leerlingen, docenten als de ouders die meer dan welkom zijn bij de eindshow!

Je kunt kiezen uit diverse muziek, dans of theaterworkshops. Denk bijvoorbeeld aan: Urban Dance, Rhythm on Trash, Cardio Drums, Rap, Popzang, Theater, Poppin’ and Lockin’.
Wij studeren met alle groepen (groep 0 tot 8) iets in en tonen dit in 1 grote eindshow. Uiteraard door ons gepresenteerd. In 1 dag opgebouwd en al vanaf € 5,95 per leerling! 
In een één op één gesprek nemen wij graag de workshop samenstelling van de dag met je door (deze wordt samen met je vastgesteld op basis van uw voorkeuren) en kijken we of we in een bepaald thema gaan werken. De dagprojecten zijn uiteraard bij jou op school!

Voorbeelden:
Op de Beatrixschool in Rijssen werkten we met het thema WNF / natuur. Hier hebben wij op ingespeeld door te werken met workshops Rhythm on Trash maar ook deden de kinderen een modeshow van eigen ontworpen afval-kleding met onze styiiste in de workshop Plastic Fashion. De eindshow was in het Parkgebouw (theater) in Rijssen.

Op het Bonifatius in Enschede werkten we voor het afscheid van een docente. In elke klas studeerde we een eindshow in maar daarnaast leerden we alle kinderen een eigen geschreven lied over de docente die afscheid nam. Geschreven door onze sing a song writer en melodisch begeleid door het team op boomwhackers (ingestudeerd met onze percussiedocent)
Al onze workshops zijn ook als ‘losse’ les of lesreeks te boeken.

“Ons dagproject was zeer geslaagd, super leuke lessen en een spetterende uitvoering. Een echte aanrader voor iedereen die van muziek en van kinderen houdt…” - Beatrixschool Rijssen - “De voorstelling was superleuk en je enthousiasme was aanstekelijk” - Marijkeschool, Nijverdal -

Contactgegevens
Adres
Pathmossingel 98
7513 CK Enschede
Overijssel, Nederland
Telefoonnummer

+31 (06) 12 67 22 51

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!