schoolreis van Ridders op School

Breda, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 1 - Ridders op School
Slide 2 - Ridders op School
Slide 3 - Ridders op School
Slide 4 - Ridders op School

Ridders op School, een dag in een andere wereld bij jou op school

Een schoolreisje op je eigen schoolplein!

De Ridders op School verzorgen een complete dag bij de -of in de buurt van jullie- school. In de ochtend is er een uitgebreid Middeleeuws spellencircuit waarbij alle kinderen aan bod komen, bijvoorbeeld met zwaardvechten, kasteel bouwen en pijl en boog schieten. Dit kan op het schoolplein, gymzaal, klaslokalen of rondom de school.

In de middag is er een spectaculair riddertoernooi, waarbij 4 leerkrachten het op nemen tegen echte ridders. Stel je voor er komen 4 ridders op, doen hun helmen af en het blijken de leerkrachten te zijn. Fantastisch!! En mocht het zo zijn dat er een grasveldje in de buurt van school is dan kunnen wij ook onze prachtige paarden meebrengen. 

Voorafgaand aan de Ridderdag ontvang je een digitale lesbrief, zodat de voorpret meteen kan beginnen. 

De dag is schoolbreed in te zetten; iedere leerling beleeft de dag op zijn of haar eigen niveau. Zo maakt iedereen hetzelfde mee, wat heel verbindend werkt.

Ridders op School bestaat uit een team ervaren acteurs en stuntmensen met les- en trainerservaring, maar nog veel belangrijker is hun liefde en plezier voor wat zij doen: kinderen, ouders en leerkrachten een onvergetelijke dag laten beleven!

Enkele reacties:
“Niet alleen de kinderen, maar zeker ook de leerkrachten en ouders hebben ervan genoten”

“De kleuters tot en met groep 8; iedereen was de hele dag geboeid”

“Ridders op School is een geweldige belevenis voor kinderen die ze nooit meer zullen vergeten. De kinderen wanen zich echt voor één dag in het leven van een jonkvrouw en/of ridder. De medewerkers van Ridders op School nemen de kinderen en ouders de hele dag vol enthousiasme mee op avontuur. Van zwaardvechten, tot pijl- en boogschieten, van maliënkolders dragen tot kastelen bouwen. Het hoogtepunt van de dag is het riddertoernooi. De school staat op zijn kop en de strijd tussen het rode en witte kamp is nog steeds niet gestreden.”

Contactgegevens
Adres
Buurtschap Vuchtschoot 5
4838 GE Breda
Noord-Brabant, Nederland Op School
Telefoonnummer

+31 (0)6 24 52 56 54

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!