Schoolreis naar STAR WARS™ Identities: The Exhibition

Bezoek de website

Utrecht, Utrecht Routebeschrijving


Slide 1 - STAR WARS™ Identities: The Exhibition
Slide 2 - STAR WARS™ Identities: The Exhibition
Slide 3 - STAR WARS™ Identities: The Exhibition
Slide 1 - STAR WARS™ Identities: The Exhibition
Slide 2 - STAR WARS™ Identities: The Exhibition
Slide 3 - STAR WARS™ Identities: The Exhibition

STAR WARS™ Identities: The Exhibition, is het ideale uitje voor schoolreisjes!


Neem uw leerlingen mee naar een ‘Galaxy Far, Far Away’ om een eigen Star Wars™ identiteit te creëren. In deze interactieve tentoonstelling leren zij de iconische personages uit de epische filmreeks op een totaal nieuwe manier kennen, terwijl ze ook hun eigen identiteit verkennen. Deze ongelooflijke, hoogst educatieve tentoonstelling beschikt over een verbazingwekkende collectie originele Star Wars kostuums, modellen, rekwisieten en artwork uit de Lucasfilm Archives.

Twee helden, ze delen dezelfde genen. Ze zijn afkomstig van dezelfde planeet. Dus wat maakt hen dan zo verschillend? Volg Luke en Anakin Skywalker op hun reis naar volwassenheid, van hun Tatooïnse oorsprong, langs vrienden en mentoren die ze ontmoeten als adolescent en de keuzes die ze maken die hen uiteindelijk vormen als volwassenen.

Deze tentoonstelling is een uitstekende katalysator voor gesprekken met uw leerlingen over levenskeuzes, invloeden van buitenaf en de andere factoren die de menselijke identiteit vormen. Maak hierbij gebruik van het gratis lespakket, met daarin alle voorbereidende activiteiten die u met uw leerlingen kunt ondernemen.

Wat uw leerlingen op het punt staat te ervaren is een zoektocht naar identiteit. Op reis zal hun pad kruisen met dat van alle bekende karakters uit Star Wars. Ook ontmoeten zij een geheel nieuw Star Wars karakter: Zichzelf!

Contactgegevens
Adres
Berlijnplein 100
3541 CM Utrecht
Utrecht, Nederland
Telefoonnummer

+31 (0900) 300 12 50

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!