Schooluitstap naar Keukenhof Holland

Lisse, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Keukenhof Holland
Slide 2 - Keukenhof Holland
Slide 3 - Keukenhof Holland
Slide 4 - Keukenhof Holland

Keukenhof Holland, kinderen hebben de tijd van hun leven in Keukenhof!


Keukenhof, het leukste en fleurigste dagje uit! Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis.

Naast de ruim 32ha aan bloemen kun je genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen. Vergeet vooral de Tulpomania tentoonstelling in het Juliana Paviljoen niet.

Keukenhof is voor kinderen een groot feest en staat garant voor een geslaagd schoolreisje! Want wat is er leuker dan je eigen speurtocht volgen door het park en daardoor veel te leren over alles wat je ziet? Haal gratis de Keukenhof speurtocht, dit boekje staat vol met weetjes, opdrachten  en breinbrekers over de tulp! Ga het park uit als een echte tulpexpert en verdien ook een cadeautje.

Midden in het lentepark ligt de kinderboerderij waar er met de dieren geknuffeld kan worden. Liever klimmen en zwieren? Dat kan op de avontuurlijke toestellen in de speeltuin, zwevend door de lucht op de kabelbaan, speurend in de doolhof en glibberend op de stapstenen, kijk uit dat je niet misstapt! Voor de allerkleinsten is er een leuke Nijntje speeltuin. Zorg voor een onvergetelijke dag en sluit af met heerlijke poffertjes in de speeltuin!

Keukenhof is geopend van 21 maart tot en met 10 mei 2020.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Stationsweg 166 A
2161 AM Lisse
Zuid-Holland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)252 46 55 37

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!