Schoolreis naar Joblabo Voeding

Bezoek de website

Roeselare, West-Vlaanderen Routebeschrijving


Slide 2 - JobLabo Voeding
Slide 3 - JobLabo Voeding
Slide 1 - JobLabo Voeding
Slide 4 - JobLabo Voeding
Slide 2 - JobLabo Voeding
Slide 3 - JobLabo Voeding
Slide 1 - JobLabo Voeding
Slide 4 - JobLabo Voeding

Joblabo Voeding, maak kennis met de wondere wereld van de voeding


Joblabo Voeding
Op zoek naar een leuke én leerrijke buitenschoolse activiteit voor uw leerlingen? Kom dan zeker het vernieuwde Joblabo Voeding in Roeselare ontdekken!

In het Joblabo leren jongeren vanaf 10 jaar spelenderwijs bij over de wondere wereld van de voeding, de beroepen in de voedingsindustrie en… over zichzelf. Aan de hand van tien games, die ze op hun tablet of op de toestellen in het Joblabo spelen, ontdekken ze hun talenten en komen ze te weten welke beroepen misschien wel op hun lijf geschreven zijn. Quizvragen, infoborden, interactieve kaarten en educatieve pakketten verscherpen bovendien hun kennis en inzichten over duurzame en evenwichtige voeding, zintuigen, automatisering, veiligheid en hygiëne…

Hoe ziet een dag in het leven van een operator eruit? Wie koopt de grondstoffen van een koekjesfabriek aan? Wat is duurzame voeding en wat is gezonde voeding? Waar ter wereld vind je onze Belgische kwaliteitsproducten? Een bezoek aan het Joblabo is de beste én leukste manier om erachter te komen!

Contactgegevens
Adres
Spanjestraat 141
B-8800 Roeselare
West-Vlaanderen, België
Telefoonnummer

+32 51750225

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!