Schoolreis naar De Zwemkolk museum en vakantie boerderij

Bezoek de website

Markelo, Overijssel Routebeschrijving


Bezoek de website
Slide 1 - De Zwemkolk museum en vakantie boerderij
Slide 2 - De Zwemkolk museum en vakantie boerderij
Slide 3 - De Zwemkolk museum en vakantie boerderij
Slide 1 - De Zwemkolk museum en vakantie boerderij
Slide 2 - De Zwemkolk museum en vakantie boerderij
Slide 3 - De Zwemkolk museum en vakantie boerderij

De Zwemkolk, twentse gastvrijheid bij de zwemkolk


In de gemeente hof van Twente ligt het mooie plaatsje Markelo in het buiten gebied tegen het door Staatsbosbeheer beheerde gebied de Borkeld ligt de accommodatie van de Zwemkolk. De accommodatie van de Zwemkolk heeft de beschikking over 5 slaapzalen met elk 6 stapelbedden er is dus slaapplaats voor 60 personen de accommodatie heeft 2 sanitaire ruimtes met elk 4 douches voor de dames zijn er 3 wc en voor de heren 2 wc en 2 urinoirs de accommodatie is ruim van opzet. De keuken heeft een professioneel fornuis en vaatwasser verder zijn er voldoende pannen, borden glazen, bekers ed aanwezig voor 60 personen.

Buiten is er voldoende ruimte voor sport en spel. Er is een speelweide met volleybal net en basketbal ring en speeltoestellen zoals een schommel, klimrek, wip wappen. Ook is er een eigen bos waar U vrij gebruik van kunt maken. Wij verhuren slechts aan een groep zodat U het alleen recht heeft op de accommodatie.

Wilt U dus een accommodatie met veel ruimte binnen en buiten voor U school, familiereünie, sport vereniging dan is de Zwemkolk ideaal voor U. Op de Borkeld kunt U schitterend wandelen en fietsen met  uitgezette wandel routes en goeie fietspaden ook kunt U prachtig paard rijden. Ook in de omgeving is veel te doen zo kunt U naar het kunststadje Diepenheim waar zich ook vele kastelen ter bezichtiging bevinden.

Markelo zelf heeft een schitterend nieuw zwembad en een mooie molen ook voor U dagelijkse bood schappen kunt U goed in Markelo terecht. Wilt U graag naar een grotere plaats dan is Rijssen een optie ook Deventer en Enschede zijn mogelijk .

In de buurt ligt ook het mooie plaatsje Diepenheim met schitterende kastelen en rijpe kunst historie als U in Markelo bent zeker een bezoek waard.

Contactgegevens
Adres
Oude Rijssenseweg 20
7475 SN Markelo
Overijssel, Nederland
Telefoonnummer

+31 (0547) 36 31 76

Email

Website Deel deze pagina
Ervaringen van bezoekers

Lees Meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!