Schoolreis naar De Kinderwerkplaats

Bezoek de website

Den Haag, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - De Kinderwerkplaats
Slide 2 - De Kinderwerkplaats
Slide 3 - De Kinderwerkplaats
Slide 1 - De Kinderwerkplaats
Slide 2 - De Kinderwerkplaats
Slide 3 - De Kinderwerkplaats

De Kinderwerkplaats, ontdekken doe je in de kinderwerkplaats!


In de kinderwerkplaats kunnen jongens en meisjes vanaf 4 jaar spelen, knutselen en proefjes doen. Plezier staat voorop, er kan veilig gewerkt worden met écht gereedschap en vrijwel alles wat er gemaakt wordt mag mee naar huis genomen worden.

De kinderen kunnen kiezen uit meer dan 20 verschillende activiteiten waarbij ze spelenderwijs van alles leren en ontdekken. Er is ook een afgesloten buitenterrein met o.a. een watertestbaan, een bouwkeet en een echte vorkheftruck. De meeste kinderen zien wij na een eerste bezoekje vaker langskomen, ze raken niet uitgespeeld!
De kinderwerkplaats is opgezet om kinderen op een speelse manier bekend te maken met techniek. Daarnaast proberen wij bij te dragen aan de ontwikkeling van de motorische en cognitieve vaardigheden van de kinderen.

De activiteiten en proefjes zijn zo ontwikkeld dat kinderen heel makkelijk spelenderwijs kunnen leren. Wat er geleerd wordt over techniek stimuleert ook de creativiteit: Zodra de kinderen van piepschuim een bootje of een auto hebben kunnen maken bedenken ze vaak een heleboel andere dingen die ze op deze manier ook zouden kunnen maken. Ook voor docenten is een bezoek aan de kinderwerkplaats een leuke en inspirerende ervaring.

Ook bieden wij voor scholen extra projecten aan kijk op onze website voor meer informatie.

Contactgegevens
Adres
Hulshorststraat 12
2573 EK Den Haag
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer

+31 (070) 322 08 59

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!