Schoolreis naar CODA Museum

www.coda-apeldoorn.nl

Apeldoorn, Gelderland Routebeschrijving


www.coda-apeldoorn.nl
Slide 1 - CODA Museum
Slide 2 - CODA Museum
Slide 3 - CODA Museum
Slide 4 - CODA Museum
Slide 1 - CODA Museum
Slide 2 - CODA Museum
Slide 3 - CODA Museum
Slide 4 - CODA Museum

CODA Museum, een fantastisch bezoek aan CODA!


Een geweldige middag in CODA
Een middag spelen, beleven, ontdekken, kijken en wegdromen? Dat kan in CODA bij een van de mooie tentoonstellingen of de kindertentoonstelling die CODA drie tot vier keer per jaar speciaal voor de jongste bezoekers inricht. Hier geniet je niet alleen van de mooiste illustraties en kunst uit kinderboeken maar kun je ook lekker spelen en zelf een kunstwerk maken!

Ontdek en beleef CODA Junior!
Maar in CODA beleef je meer dan alleen prachtige tentoonstellingen. In CODA Bibliotheek – onder hetzelfde dak als CODA Museum – vind je CODA Junior. Speciaal voor jou! Roetsj naar beneden via de Boekenbuis en land op het Veluwe landschap in CODA Junior. Daar ontdek je niet alleen de leukste kinderboeken, maar kun je ook gamen op de nieuwste consoles en verken je de nieuwste technieken in CODA FabLab.

En nog veel meer
CODA biedt daarnaast alle mogelijkheden om een fantastisch schoolreisje samen te stellen. Natuurlijk kun je CODA Museum en CODA Junior bezoeken, rondleidingen volgen of samen met je klas meedoen aan het Kinderatelier. Speciale wensen? CODA denkt mee en organiseert een fantastisch schoolreisje!

Meer informatie over de mogelijkheden en tarieven? Mail naar evenementen@coda-apeldoorn.nl of bel naar (055) 526 84 00 en vraag naar Marga de Vries.

Contactgegevens
Adres
Vosselmanstraat 266
7311 CL Apeldoorn
Gelderland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)55 526 84 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!