Schoolreis naar Speelboerderij Den Scherpenberg

Rucphen, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 1 - Speelboerderij Den Scherpenberg
Slide 2 - Speelboerderij Den Scherpenberg
Slide 3 - Speelboerderij Den Scherpenberg

Speelboerderij den Scherpenberg, een fantastische speel en kinderboerderij. Geen plan B nodig bij slecht weer


Waar ooit een stal was waar we melkkoeien hielden, is nu een fantastische speelboerderij. Hier kunnen kinderen naar hartenlust spelen. Een complete binnenspeeltuin, buiten speeltuin met een kinderboerderij.

Kinderen kunnen spelen, klimmen, rennen en de dieren ontmoeten. Het terrein is geheel afgezet en overzichtelijk .  We hebben kippen, varkens, schapen, konijnen, geiten, ezels, pony’s, koeien en cavia’s. Ook met een schoolreisje mogen kinderen begeleid een rondje op een van onze pony’s.
Buiten hebben we een uitdagend klimtoestel voor de gevorderde klimmer, een glijbaan, kabelbaan, zandbak, glijbaan-springkussen (met water bij warm weer) Ruimte om te rennen en een water- zandspeeltoestel.

Binnen is er een 9 meter hoog klimtoestel met ballenbak, vrije val glijbaan, tunnelglijbaan en allerlei uitdagende elementen. Voor de kleinere kinderen een overzichtelijk speeltoestel met glijbaan en een hoekje voor de allerkleinsten met prikkelende speelelementen. Boven is er nog een koeien-disco springkussen en een hoek met grote bouwblokken.

Speelboerderij den Scherpenberg geeft gegarandeerd speelplezier voor een hele dag. Het is een landelijke omgeving waar de kinderen het gras tussen hun tenen voelen friemelen en lekker met zand en water kunnen spelen.

Het fijne van onze speelboerderij is dat u geen plan B nodig heeft bij slecht of warm weer. Door de beschermde en veilige omgeving zijn er ook niet zoveel begeleiders nodig. Kinderen kunnen niet ongezien ontsnappen. Vooral ideaal voor de onderbouw. We hebben aantrekkelijke, complete arrangementen voor de kinderen. Maar ook de begeleiders zijn we niet vergeten, daar hebben we een speciaal begeleiders arrangement voor. Ook op dagen dat we voor reguliere gasten gesloten zijn openen we onze deuren voor schoolreisjes. Dit is op maandag, dinsdag en donderdag. Neem hiervoor contact met ons op voor de voorwaarden.

Voor meer informatie kijk op onze website en facebookpagina.
Marcel en Mieke Sommers.

 

Contactgegevens
Adres
Scherpenbergsebaan 53
4715 SK Rucphen
Noord-Brabant, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0)165 34 24 78

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!