Schoolreis naar Dierenrijk

Mierlo, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 1 - Dierenrijk
Slide 2 - Dierenrijk
Slide 3 - Dierenrijk
Slide 4 - Dierenrijk

Dierenrijk, ontdek het dier in jezelf!

Hoe ziet de wereld eruit als leeftijd niet bestaat? Zoals Dierenrijk! Want in Dierenrijk kunnen mensen en dieren samen genieten. Van elkaar en van de natuur. Ren als een cheeta, klim als een maki en bekijk de wereld door de ogen van een uil. Wees wijzer dan je ouders of voel je weer even kind. Ga met de hele klas op reis door Dierenrijk en ervaar de natuur zoals je nog nooit hebt gedaan!

Aangenaam kennismaki
Dierenrijk is hét park voor nieuwsgierige apen: bij ons kun je kijken, leren en ervaren. Op de route door het park pik je grappige en interessante feitjes mee. Elke dag kun je zien hoe de dieren genieten van een smakelijk buffet. De verzorgers vertellen je dan een heleboel leuke dingen die je nog niet wist. Schuif aan bij het slingerend buffet voor de chimpansees. En hoe slim olifanten zijn zie je tijdens de dagelijkse trainingssessie. Zo ontdek je pas écht hoe bijzonder dieren zijn.

Lekker apenkooien
Zelf klimmen en klauteren kan ook: Dierenrijk heeft fantastische speeltuinen, zowel buiten als indoor. Bezoek je ons park, download dan de Dierenrijk-app om je ervaring compleet te maken. Speel het spel en ga op jacht naar de antwoorden. Je komt dan op plekken waar je nog niet eerder bent geweest...

Nieuw: Neushoorns in Dierenrijk
Sinds zaterdag 6 juli 2019 kun je in Dierenrijk drie Indische neushoorns bewonderen in een gloednieuw neushoornverblijf. Het verblijf is volledig ingericht op het huisvesten van een complete familie. Dit is het enige verblijf in Nederland waar jonge neushoorns geboren kunnen worden. Naast de Indische neushoorn zijn ook zwijnsherten, nijlgau’s en visaya wrattenzwijnen nieuwe diersoorten in Dierenrijk die te vinden zijn in hetzelfde verblijf.

Kom langs in Dierenrijk en ontdek het dier in jezelf!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Heiderschoor 24
5731 RG Mierlo
Noord-Brabant, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0)900 0200 (€ 0,10 p.m.),
vanuit het buitenland via 00800-23 55 42 36 (gratis)

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!