Schoolreis naar Dierenrijk

Mierlo, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 1 - Dierenrijk
Slide 2 - Dierenrijk
Slide 3 - Dierenrijk
Slide 4 - Dierenrijk
Kamelen Dierenrijk
Jachtluipaard Dierenrijk
Flamingo Dierenrijk
Dierenrijk pinguins

Met de klas op pad in Dierenrijk


Voor € 8,95 p.p heb je al een compleet verzorgd schoolreisje voor de kinderen in Dierenrijk bij Eindhoven. Ren als een cheeta, klim als een maki en bekijk de wereld door de ogen van een uil. Wees wijzer dan je ouders of voel je weer even kind. Ga met de hele klas op reis door Dierenrijk en ervaar de natuur zoals je nog nooit hebt gedaan!

Aangenaam kennismaki
Dierenrijk is hét park voor nieuwsgierige apen: bij ons kun je kijken, leren en ervaren. Op de route door het park pik je grappige en interessante feitjes mee. Elke dag kun je zien hoe de dieren genieten van een smakelijk buffet. De verzorgers vertellen je dan een heleboel leuke dingen die je nog niet wist. Schuif bijvoorbeeld aan bij het slingerend buffet voor de chimpansees. Zo ontdek je pas écht hoe bijzonder dieren zijn.

Papegaai je mee naar Dierenrijk?
Een bezoekje brengen aan de Indische neushoorns, Humboldtpinguïns en jachtluipaarden, dat wordt een schoolreisje om nooit te vergeten in Dierenrijk! Reserveer vóór 1 april 2022 voor een bezoek na 1 april 2022 en profiteer van de vroegboekkorting! Indien het park gesloten is i.v.m. de corona maatregelen zijn er passende omboekregelingen.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Heiderschoor 24
5731 RG Mierlo
Noord-Brabant, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0)900 0200 (€ 0,10 p.m.),
vanuit het buitenland via 00800-23 55 42 36 (gratis)

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!