schoolreis naar Molecaten

Bezoek de website

Hoeven, Noord-Brabant Routebeschrijving

Wezuperbrug, Drenthe Routebeschrijving

Bakkeveen, Friesland Routebeschrijving


Slide 1 - Molecaten
Slide 2 - Molecaten
Slide 3 - Molecaten
Slide 4 - Molecaten
Slide 1 - Molecaten
Slide 2 - Molecaten
Slide 3 - Molecaten
Slide 4 - Molecaten

Op schoolreis naar Molecaten, om vrolijk van te worden


Kom naar Molecaten voor de allerleukste schoolreis of schoolkamp in Brabant, Drenthe of Friesland! Molecaten heeft voor elk wat wils. Kies voor een spetterend of avontuurlijk dagje uit, voor binnen of buiten spelen, sportief watersporten of gezellig bowlen! Bij een schoolreis hoort natuurlijk ook een hapje en een drankje. Bij al onze dagattracties zijn er arrangementen bij te boeken of kunt u frietjes, pizza’s of pannenkoeken eten. Het wordt een schoolreis om vrolijk van te worden!

Zin in een schoolreis naar een Molecaten dagattractie?
Wacht dan niet te lang met reserveren. Snelle beslissers profiteren namelijk van een fijne korting op een schoolreis naar Flippies Pretpaleis (ca. 19 km ten oosten van Drachten), Molecaten Outdoor Drenthe (ca. 16 km ten noordwesten van Emmen), Waterspeelpark Splesj en Binnenspeeltuin Bosbad Hoeven (beide ca. 18 km ten zuiden van Breda)!

Schoolreis snelle beslissers voordeel - 2018/2019
De korting geldt ook in combinatie met de groepskorting (indien van toepassing). De korting geldt niet voor eten en drinken.
- Reserveert u uw 2018/2019 schoolreis 3 maanden vooruit, dan ontvangt u 8% korting op de entree van uw schoolreis.
- Reserveert u uw 2019 schoolreis uiterlijk 15 januari 2019, dan ontvangt u 15% korting op de entree van uw schoolreis.

Bekijk hieronder al onze schoolreis bestemmingen of kom langs op locatie om de schoolreis of het schoolkamp te bespreken.

Top 3 Molecaten schoolreis en -schoolkamp bestemmingen
1. Waterspeelpark Splesj, Hoeven, Noord-Brabant
Splesj is het leukste waterspeelpark van West-Europa! Nergens vindt u zoveel pijlsnelle en metershoge glijbanen in de openlucht bij elkaar. Het spray park van 900 m2  is een spannende en interactieve waterspeelplaatsen met onder andere waterfonteinen, spuitkanonnen en de Mega Soaker die meer dan 300 liter water in één keer over de kinderen heen stort.

2. Molecaten Outdoor Drenthe, Wezuperbrug, Drenthe
Is de klas klaar voor een actief avontuur met een flinke dosis spanning en sensatie? Kom dan op schoolreis naar dit fantastische outdoorpark met een groots klimpark (3 parcoursen én zipline!), een all weather skibaan en een wildwaterbaan! Ook kunt u er boogschieten, vlotbouwen en kanoën. Waar vindt u nu zoveel adrenaline kicks bij elkaar? Het wordt een stoer dagje uit!

3. Flippies Pretpaleis, Bakkeveen, Friesland
Flippies Pretpaleis is een binnenspeeltuin boordevol leuke en spannende attracties voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderen kunnen zich uitleven op uitdagende klimtoestellen en hindernissen. Ook buiten valt er van alles te beleven. Er is een overdekte-buitenspeeltuin en een fantastische 'plonstuin'.

 

Contactgegevens
Adres
Oude Antwerpsepostbaan 81 B
4741 SG Hoeven
Noord-Brabant, Nederland
Oranjekanaal NZ 10
7853 TA Wezuperbrug
Drenthe, Nederland
Duerswâldmer Wei 11
9243 KA Bakkeveen
Friesland, Nederland
Telefoonnummer

+31 (0165) 50 25 70

+31 (0591) 38 14 15

+31 (0516) 54 12 87

Email

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!