Schoolreis naar Gezinspark ’t Smallert

Emst, Gelderland Routebeschrijving


Smallert- Forelvijver
Smaller- Glijbanen
Smallert- kaarsenmaken
Smallert- Overzicht

Gezinspark ’t Smallert: daar is veel te beleven!


Ideaal voor een gezellig dagje uit! ‘t Smallert bestaat uit een speelpark, een forellenkwekerij en een kaarsenmakerij. Het mooie speelpark is een echte uitdaging voor de kinderen. Je kunt er schommelen en klimmen maar je ook lekker uitleven op de spectaculaire glijbanen, pontjes, stapstenen en waterglijbaan. Ook is er een mooie pannakooi waar je je voetbalkunsten kunt tonen en een boog met spelletjes op muziek.

Langs de forellenkwekerij kun je een interessante rondleiding volgen. We laten je kennis maken met de forel tijdens een leuk filmpje en met een rondgang langs de kweekvijvers. Wanneer de vissen gevoerd worden mag iedereen proberen zo’n gladde forel met de handen te vangen! In de kaarsenmakerij kun je volgens de ambachtelijke methode zelf 2 kaarsen dompelen. Een uurtje later zijn de 2 mooie, gekleurde en gevormde kaarsen klaar om mee naar huis te nemen. In ons winkeltje vind je ook een groot assortiment aan allerlei bijzondere kaarsen. Leuk om geven en om te krijgen!

Lekker eten en drinken mag natuurlijk niet ontbreken op zo’n mooie dag. Speciaal voor schoolreisjes is er een smulpakket met frietjes, minisnacks, ranja en een ijsje.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Smallertsweg 8
8166 KD Emst
Gelderland, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)578 66 16 21

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!