Schoolreis naar Flight Deck 53

Hilversum, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Flight Deck 53
Slide 2 - Flight Deck 53
Slide 3 - Flight Deck 53
Slide 4 - Flight Deck 53

Flight Deck 53 Schoolreisje of Klassenuitje


Kom met de hele klas, of school, springen in de rijksmonumentale Clemenskerk. Het sportiefste en gezelligste uitje in het mooiste en beste trampolinepark van Nederland.

Met de hele klas of school trampolinespringen bij Flight Deck 53 in de rijksmonumentale Clemenskerk in Hilversum, dat is een super sportief en gezellig uitje. Scholen (zowel uit het basis- als voortgezet onderwijs) zijn van harte welkom bij Flight Deck 53 van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Je kunt je schoolreis, mentoruitje of klassenuitje van 1 uur direct online boeken. Dit kan al vanaf voor € 5,-- p.p. voor groepen van 20 tot 50 leerlingen. Wil je echt les krijgen in het trampolinespringen, dan kun je ook een jumpclinic als extra bijboeken voor je klassenuitje of schoolreis voor € 42.50.

Gemiddeld duurt een schoolreisje inclusief aankomst, voorbereiding en vertrek 90 ca. minuten. Wil je langer komen jumpen, lunchen of een snack momentje inplannen? Dat is zeker mogelijk! Neem contact met ons op om de mogelijkheden en opties te bespreken.

Contactgegevens
Adres
Bosdrift 53
1214 JT Hilversum
Noord-Holland, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)35 799 40 19

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!