Familiepark Nienoord

Bezoek de website

Leek, Groningen Routebeschrijving


Familiepark Nienoord, een dag vol speel en kijk plezier!


Een schoolreisje vol actie, educatie en plezier?
Beleef het op Landgoed Nienoord!

Familiepark
De hele dag rennen, springen en glijden in de speeltuin op glijbanen, springkussens, in klimkastelen en draaimolens. Kijken naar alle dieren in de kinderboerderij.. In onze speeltuin valt genoeg te ontdekken. Gek op treinen? Wij hebben het grootste miniatuur spoorwegbedrijf van Nederland en vergeet ook het ritje in de trein door de bossen van Nienoord niet! De overdekte speelhal biedt uitkomst bij minder mooi weer, met o.a. een grote apenkooi en een helikopterbaan.

Expeditie Nienoord
Ideaal voor de bovenbouw, kom met je klas interactief leren tijdens de Expeditie met de Expeditie Natuurspeurtocht. Een leerzame avonturenroute vol hindernissen in de natuur van het Landgoed. Klauteren en klimmen en spetteren en kliederen met modder.. Kom spelen én leren. Weet jij met droge voeten aan de overkant te komen? Geschikt vanaf 6 jaar, mits je een zwemdiploma hebt.

Handig
Elke groep krijgt bij binnenkomst een bagagekar (zolang de voorraad strekt), zo heb je een eigen verzamelplaats en ruimte voor alle jassen en tassen. Voor € 10,- bestel je een ranjatank met ranja voor de hele klas (± 100 bekers) en begeleiders krijgen gratis koffie/thee. Zo is het schoolreisje voor iedereen één groot feest.

Zwemkasteel
Spetteren in onze wild-waterkreek, waterval of op de avontuurlijke waterglijbaan. Dat kan allemaal in ons subtropische Zwemkasteel. En bij mooi weer kan je lekker zwemmen in het buitenbad met de grote glijbaan en spelen in de zonneweide.

Contactgegevens
Adres
Nienoord 20
9351 AC Leek
Groningen, Nederland
Telefoonnummer

+31 (0594) 51 22 30

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!