Schoolreis naar Attractiepark De Goudvis

Bezoek de website

Sint Maartensvlotbrug, Noord-Holland Routebeschrijving


Bezoek de website
Slide 1 - Attractiepark De Goudvis
Slide 2 - Attractiepark De Goudvis
Slide 3 - Attractiepark De Goudvis
Slide 4- Attractiepark De Goudvis
Slide 1 - Attractiepark De Goudvis
Slide 2 - Attractiepark De Goudvis
Slide 3 - Attractiepark De Goudvis
Slide 4- Attractiepark De Goudvis

De Goudvis, het leukste attractiepark in de Kop van Noord Holland!


Speelpark De Goudvis is een groot speelpark (3,5 ha) in de kop van Noord-Holland, met meer dan 2200 m2 indoor speelparadijs en een grote, overzichtelijke buitenspeeltuin. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de buitenspeeltuin met o.a. een grote zandbak met klimtoren, trampolines, luchtkussens, trapskelters, een cabriobaan, diverse wippen, kabelbanen, glijbanen, een familieschommel, waterfietsen, kettingbrug en niet te vergeten..de grootste Airtrampoline van Europa (400 m2).

In de buitenspeeltuin vind je ook de Survival Trail! De Survival Trail daagt jong en oud uit! Train je uithoudingsvermogen, coördinatie en balans op o.a. het kettingpad, de wiebelbalk, het palenparcours en het schommelpad. De Survival Trail is op een veilige hoogte van 50 cm boven de grond geplaatst. In het parcours zijn geen waterpartijen opgenomen. Tevens zijn er diverse nieuwe speeltoestellen geplaatst waaronder o.a. de sta-wip, de peuter-ouderschommel, tafelvoetbaltafel en voor de kleintjes onder ons een combiglijbaan.

In de binnenspeeltuin is het fantastisch spelen in één van de vijf ballenbakken en met een sleetje van de rodelbaan af te glijden! Ook vind u hier trampolines, luchtkussens, een bouwhoek met Mega lego, speelhuisjes, slangentrappen en nog veel meer leuks! Wat dacht u van een rondvlucht met de helikopters aan de monorail? Ook dat is mogelijk bij Speelpark De Goudvis!

Komt u met schoolreisje naar Speelpark De Goudvis? Dan wordt er voor uw school een blokhut gereserveerd (o.v.b.), waar de kinderen hun spulletjes kunnen achterlaten. Tevens is de blokhut ook te gebruiken als vaste verzamelplaats.

Bij Speelpark De Goudvis betaalt u één prijs voor binnen en buiten spelen, waardoor u zeker weet dat uw schoolreisje niet in het water zal vallen bij slecht weer!
Bij mooi weer is het mogelijk een educatieve puzzelwandeltocht te doen. Heerlijk wandelen door de duinen en langs het strand waar u met de kinderen even uit kunt waaien en natuurlijk de puzzels kunt oplossen die u meekrijgt voor onderweg. Een gratis routebeschrijving ligt voor u klaar bij de entree van ons park.

Wilt u een onvergetelijk schoolreisje waar de kinderen zich gegarandeerd vermaken..?
Kom dan naar Speelpark De Goudvis!

Contactgegevens
Adres
Zeeweg 91
1753 BB Sint Maartensvlotbrug
Noord-Holland, Nederland
Telefoonnummer

+31 (0224) 56 16 71

Email

Website Deel deze pagina
Ervaringen van bezoekers

Lees Meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!