Nationaal Schoolreis Magazine Belgie is onderweg!

Apeldoorn, 30 januari 2018

De voorbereidingen voor de schooluitstap zitten er weer aan te komen en dus brengen wij u weer een nieuw Nationaal Schoolreis Magazine België. Deze gratis ideeënbron staat wederom vol informatie die goed van pas komt bij het plannen van uw schooluitstap. Deze gratis ideeënbron staat boordevol informatie die goed van pas zal komen bij het plannen van uw uitstap. Zit u dus in een schoolreiscommissie en staat u (weer) voor de taak een leuke uitstap te organiseren, neem dan zeker een kijkje in het Nationaal Schoolreis Magazine België!

Deze nieuwe editie van 2018 heeft o.a. een special '2018 Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed' en is in samenwerking met o.a de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed en het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming tot stand gekomen.

Dinsdag 6 februari a.s. (week 6) zullen alle abonnees en Nederlandstalige scholen in het primair en secundair onderwijs in België gratis één exemplaar ontvangen.

Magazine en nieuwsbrief voortaan gratis ontvangen?
Bent u leerkracht, directielid, ouder, cultuurinkoper of lid van een activiteitencommissie? En beslist u binnen de school over de uitstap? Of bent u bij de organisatie hiervan betrokken en staat u nog niet op onze verzendlijst?

Laat ons dan even weten wie u bent en waar u zit. Vul het online inschrijfformulier in. Wij zorgen er dan voor dat de komende editie, samen met de digitale nieuwsbrief, in de juiste handen komt. Het is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Een kleine moeite en door ons graag gedaan!

Het eerstvolgende Nationaal Schoolreis Magazine België wordt in week 6 (uiterlijk 5 februari 2019) toegezonden, indien wij je inschrijving uiterlijk 18 januari 2019 hebben ontvangen.

We wensen u veel succes met het organiseren van uw klasuitstap!
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!