Mooi ZOOcadeau voor kleuter- en lagere scholen

Antwerpen, 5 april 2018

ZOO Antwerpen, Planckendael en Serpentarium leggen schoolkinderen sinds januari gezond in de watten. Alle kinderen die met hun schoolklas één van de parken bezoeken, krijgen een supermooi fruitdoosje als leuke herinnering aan hun uitstap. Met deze actie willen deze dierenparken kinderen aansporen om, net zoals de dieren, lekker en gezond te snoepen.

Op elk doosje smult een dier van lekkers uit de natuur: een olifantenslurf grijpt een tros bananen, een mandril peuzelt van een watermeloen, een giraf knabbelt op een wortel en twee zonparkieten pikken van een stukje sinaasappel.

In het doosje zitten bovendien leuke spelletjes verstopt. Fruit of groenten stoppen ouders en/of verzorgers er zelf thuis nog in. Afgelopen januari kregen de allereerste klasjes hun doosjes cadeau. De twee eerste jaartjes van de lagere school GO! Veltwijck uit Ekeren waren er erg blij mee. Vanaf nu kunnen ze elke dag gezond lekkers mee naar school nemen, helemaal in stijl. De actie loopt nog tot het einde van het schooljaar, voor kleuter- en lagere scholen die hun bezoek reserveren.

ZOO Antwerpen en Planckendael staan op pagina 6 & 7 van het Nationaal Schoolreis Magazine België (2018). Foto © ZOO Antwerpen, Jonas Verhulst.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!