Schoolreis naar Sportboulevard Dordrecht

Dordrecht, Zuid-Holland Routebeschrijving


Sportboulevard Dordrecht
Sportboulevard Dordrecht
Sportboulevard Dordrecht
Sportboulevard Dordrecht
IJsbanen Groepsfoto
IJsbanen Schaatsende kids
IJsbanen mascotte v2
IJsbanen Overzicht

Schoolschaatsen in de Sportboulevard Dordrecht!

 

De Sportboulevard is dé locatie in de Drechtsteden om te heerlijk te schaatsen met school. Lekker vrij schaatsen of uitdagende ijssporten als ijshockey of curling beoefenen? Het kan allemaal bij de Sportboulevard, het hele jaar door; ook in de zomer dus!

De Sportboulevard beschikt over 3 banen: Op de begane grond van de ijshal bevindt zich de ijshockeybaan (30 x 60 meter) en daarnaast bevindt zich de Funbaan (30 x 20 meter) die veelal gebruikt wordt voor trainingen. Op de eerste verdieping bevindt zich een 275-meter hardrijbaan. De laatstgenoemde is alleen geopend tijdens het schaatsseizoen (1 oktober 2018 tot 24 maart 2019)

Een schooluitje is ook mogelijk in combinatie met clinics

Curling- ijshockey- of schaatsclinic
Tijdens de clinics zal een enthousiaste, gediplomeerde instructeur  jullie de basis van de curling- ijshockey of schaatssport bijbrengen. De clinic is als volgt opgebouwd: de instructeur ontvangt uw groep op de ijsbaan en geeft een korte introductie van de door u gekozen sport. Vervolgens gaan jullie direct het ijs op om technieken en spelvormen te oefenen. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt de groep ingedeeld naar niveau zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau écht iets kan leren.  Bij de afsluiting van de curling- of ijshockeyclinic worden er onderlinge wedstrijdjes gespeeld.

De tijdsduur van de clinics zijn 60 minuten. De groepsgrootte voor deze clinics is minimaal 12 personen, maximaal 60 personen. LET OP: Per clinic wordt er eenmalig € 42,50 in rekening gebracht voor de instructeurskosten

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Fanny Blankers-Koenweg 10
3318 AX Dordrecht
Zuid-Holland, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 078-7111600

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!