Schoolreis naar GibbonSport

Oosterhout, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 1- GibbonSport
Slide 2- GibbonSport
Slide 3- GibbonSport
Slide 4- GibbonSport

GibbonSport, unieke School- Challenges in Brabant

 

Met de klas een dag klimmen, schieten, peddelen, samenwerken en zwemmen?!

Kom naar GibbonSport en Recreatieoord de Warande voor één van onze unieke School-Challanges. De School-Challenges bestaan uit diverse buitensport-activiteiten in combinatie met binnen of buiten zwemmen. De Challenges zijn samengesteld door ervaren LO-docenten. Daardoor ben je verzekerd van een uitdagend en competitief programma gericht op samenwerken met en voor alle kinderen!

Robinson opdrachten
In teams worden de kinderen meegenomen de hoogte in bij het boomklimmen (Monkeyklimmen), voeren ze gezamenlijk diverse Robinsonachtige opdrachten uit, schieten met pijl en boog en gaan met elkaar de strijd aan bij het vlotvaren.

Recreatief zwemmen
Na de prijsuitreiking geniet iedereen van de eigen lunch en kunnen de kinderen de rest van de dag binnen en buiten zwemmen, voetballen en klimmen in onze nieuwe klimjungle. En de leerkrachten? Die kunnen even ontspannen en samenzijn.

Op loopafstand
Vanuit de groepsaccommodaties in de regio (zoals Kamphuis Ahoy, het Schoolbuitenhuis, Buitenhuis Teteringen en de Katjeskelder) bevinden we ons op loopafstand! Op die manier kan de School-Challenge ook een onvergetelijke dag uitmaken van het schoolkamp.

Programma in overleg
Stel je eigen School-Challenge samen. Kies drie tot vijf activiteiten en wij maken er een mooi en volledig georganiseerd dagprogramma van! O.a. archerytag, boogschieten, kratstapelen, Monkeyklimmen, slacklinen, stappalen, team-games en vlotvaren.

Tot ziens bij team GibbonSport

Contactgegevens
Adres
Wilhelminakanaal Zuid 66
4903 RA Oosterhout
Noord-Brabant, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)6 40 95 63 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!