Schooluitstap

Apeldoorn, 30 januari 2014

Welkom in het ideeënrijk voor uw schooluitstap


Welkom in dit inspirerende land van veelzijdige schooluitstappen: educatie en vermaak, zee, bos en stad, grote en kleine avonturen, vol belevingen en altijd leuk. Het schooluitstap-ideeënrijk heeft het allemaal. En als u advies nodig hebt over wat het best bij uw schoolklas past, dan wijst het ideeënrijk u graag de weg. ‘Klik’ gewoon het soort uitstap en hoever u bijvoorbeeld maximaal (in veel gevallen met de autocar) wilt reizen. Vervolgens krijgt u een ruim passend aanbod aan inspirerende ideeën.

Omdat wij, samen met u, het mooiste en meest complete schoolreisplatform willen maken, gaan wij uit van dit ‘ideeënrijk’. Schoolreismagazine.be is compleet vernieuwd en is nu nog meer uw ideale online partner die u leidt en begeleidt vanaf het moment dat u de ideale bestemming wilt vinden voor uw groep tot en met alle stappen die u daarvoor moet zetten.

Neem daarom rustig een kijkje op onze compleet vernieuwde site. U vindt hier alles wat u nodig hebt, zoals achtergrondinformatie, ervaringsverhalen en belevingen. Om de informatie goed op uw wensen bij de organisatie van uw uitstap af te stemmen, hebben talrijke begeleiders en collega-organisatoren ons geholpen dit online ‘ideeënrijk’ te maken. Dat maakt dit online platform, overigens nog meer in combinatie met het Nationaal Schoolreis Magazine België en de digitale nieuwsbrief, de entree tot een geweldig ideeënrijk.

Veel plezier en wij lezen graag uw  #schoolreis belevingen en ervaringen terug op ons platform.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!